HAFTA SONU TÜRKİYE LİGİ TAHMİNLERİ

GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE

Ligimiz bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek. Haftanın en kritik maçı Gazintepspor ile Fenerbahçe arasında Alex'in yokluğunda zorlanan Fenerbahçe ilik yarının son 2 haftasında gerçekleşen hoca değişikliği ile toparlanan , ivme kazanan Gaziantepspor karşısında Alex li kadrosu ile mücadele verecek.Toparlanan Gaziantep saha avantajı ile Fenerbahçe karşısında zorda olsa puan alır.

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA

Kırmızı kart cezalısı Baki Mercimek , sarı kart cezalısı İ.Toraman ,sakat g.zan ve Ali Tandoğan gibi eksikler ile defans bloğunu kurmakta zorlanacak olan Beşiktaş İnönü stadında kazanacaktır. Kasımpaşa Theue ile Kartal ın eksik defansını zorlasada Beşiktaş gerekli skoru alır.

TRABZONSPOR - G.OFTAŞSPOR

Bu sezon lig ve kupada tepetaklak olan Trabzonspor iç çalkantılarlada mücadele etmek zorunda
Oftaş deplasmanlarda bu tarz rakiplere karşı iyi sonuçlar alan bir takım Oftaş kazanır.

GALATASARAY - BURSASPOR

Her ne kadar sakatlıklarla revire dönsede sezon başından bu yana teknik kadro ile ilgili kaos yaşansada Galatasaray istikrarsız görüntü çizen ve geçmişini arayan Bursaspor karşısında zorlanmadan kazanır.

İ.B.BELEDİYESPOR - SİVASSPOR

Haftanın en ilgi çekici karşılaşması. Kendi evinde oynadığı maçlarda başarılı bir grafik çizen Belediyespor genelde üzerine giden rakiplere karşı çok daha etkili olmakta.Sivasspor Belediye karşısında herzamanki sabırlı ve bekleyen görüntüde oynayacak ve kontrolü elden bırakmayacaktır. devre arasında yaptığı takviyelerle eksiklerini gidermeye çalışan Sivasspor Büyük maçlarda yakaladığı skor avantajı korumayı başaramayan sezonun ilk devresindede son dakika golüyle Sivasspor dahil 3 maçta puan veren Belediye karşısında tecrübesi ve hedef kovalayan yapısıyla her nekadar deplasmanda görünsede yoğun seyirci desteğinide göz önine alırsak galip gelmeyi bilecektir.

GENÇLERBİRLİĞİ - Ç.RİZESPOR

Ne Rizespor ilk devredeki Rize ne G.Birliği ilk devredeki G.Birliği iki Takımda ilk devreye oranla toparlanmış görünüyor.İlkyarı oynana maçı Gençler rahat bir tempoda oynayarak kazanmıştı.Bu müsabaka sezon sonu ikili averaj olarakta önem taşıyan bir mücadele Gençlerbirliği kadro olarak ağır basıyor lakin beraberlik ihtimalide azınsanmayacak düzeyde % 60 Gençlerbirliği % 40 berabere .

DENİZLİSPOR - ANKARAGÜCÜ

Eski tüfek Yusuf Şimşek Denizlisporu sırtlamaya devam ediyor. İçsaha performansı iyi olan Denizlispor hafta içi Beşiktaş karşısında yıpranan A.gücü karşısında 3 puana yakın görünebilir ama denizlisporda önemli oyuncuların eksiklikleri var kaleci haminu afrika kupasında moerıra sakat serhat cezalı formda A.gücü yenilmez.

ANKARASPOR - V.MANİSASPOR

Kadrosunda Tita , Necati , Emre Aşık , Orhan Ak gibi oyuncuları barındıran Ankaraspor bir türlü skor olarak istediklerini elde edemedi. Manisaspor Holosko nun yerine Burak yılmaz'ı alarak kadrosunda değişikliklere gitti.Deplasmanda başarılı sonuçlar alabilen Manisa Zelenka yıda Westerloo ya yollayarak bu sezon hakan kadir balta , philip holosko dan sonra Zelenka ile 3 ilk 11 oyuncusu kaybeden Manisa bu kayıplarla Deplasmandaki eski hüvüyetini bir süre bulamaz Ankaraspor arzuladığı ve aradığı 3 puanı bu maçta bulur.


KAYSERİSPOR - KONYASPOR

İşte haftanın en iyi ve gollü geçmeye aday müsabakası 3 ihtimalede açık bir mücadele Kayserispor evsahibi olmanın avantajı ile kazanmaya yakın gözüksede içsahada Kayserisporun zorlanacağı bir müsabaka öncelik beraberlikten yana.Kayserispor kazanmak için 1 golden fazlası lazım konyaspor gol bulacaktır.

Yorumlar