SÜPER LİG 20. HAFTA

Beşiktaş - G.Antepspor
Cezaları sona eren Ali Tandoğan ve Baki Mercimek ile birlikte 10 gündür takımla çalışmalara katılan Gökhan Zan'ında oynayacak duruma gelmesiyle birlikte kalite olarak olmasada kadro olarak defansındaki sıkıntıyı gideren Beşiktaş Fenerbahçe karşısında birçok pozisyon veren bunun sonucu 5- lık skorla acı bir tecrübe yaşayan Gaziantepsor karşısında kendi saha ve seyircisi önünde yakaladığı seriyi devam ettirir. Banko Beşiktaş

Gençlerbirliği OFTAS -İstanbul BüyükşehirBelediyespor

Ligin yeni ve iki uzun isimli takımı Ankara'da karşılaşacaklar .Oftaş rakibine oranla daha iyi form'a sahip hafta içini maç yaparak geçirdiler.Aynı hafta içersinde Trabzonspor deplasmanı ve Galatasaray karşısında galibiyet alma keyfini yaşayan Oftaş İbrahim Akın ile kadrosunu takviye eden ama bu haftaki maçta Tijikuzu,cezalı Gökhan Kaba,Cesari ve Volakan'dan mahrum rakibine geçit vermez.Banko Oftaş.

Ankaragücü - Galatasaray

Galatasaray son haftalardaki performansı ile kafalarda soru işarati bırakmaya devam ediyor. Oftaş maçında ısınırken sakatlanan Nonda büyük ihtimal oynayacak .AnkaraGücü bu sezon iç sahada çok başarılı sonuçlara imza atıyor iyi ve golcü bir kadroya sahipler devre arasında Diawara transferi hücüm hattına kalite kattı. Murat erdoğan sezonun ikinci yarısına yüksek bir form ile başladı ama bu maçta Cem Can ile birlikte sarı kart İbnrahim Ege kırmızı kart cezalarını Rize maçında doldurdular . Ankara 19 mayıs stadını zemini futbol için gerekli şartları muhakkak zorlaştıracatır. bu koşullarda defansta Song gibi bir tecrübedeb yoksun Glatasaray 3 puan istiyorsa tek gol yetmeyecektir.Ankara Gücü nün büyük maç oynamada yaşadığı zorluklarıda düşünürsek beraberlik kimseyi üzmez .

Sivasspor-Fenerbahçe

Sivasspor devre arsında takviyelerle kadrosunu genişletti. Bu maç yerli Carlos M.hanefi ile Gerçek Carlos arasında ilginç bir karşılaşma olacak.Fenerbahçe Gaziantep'te gövde gösterisi yaparak maçı net skorla 0-5 kazandı . Kupada Alanya karşısında Yedek ağırlık kadro ile 3-10 luk netice herşeyden önce kadroda alternatif yaratacak Kemal,Kazım Kazım gibi isimlerle birlikte 4 gol atan Kezman için moral dopingi oldu.Her nekadar Sivasspor iç sahada kayıpsız gitsede her güzel şeyin bir sonu var. Sivasspor içinde yolun sonu geldi.Şans bulmasında halinde Kezman büyük ve zor maçların kurtarıcısı rolüne tekrar soyunur ve Fenerbahçe olumsuz saha ve mevsim şartlarında zorlansada kazanmaya yakın. % 60 Fener % 40 beraberlik 02 çifte şans en sağlam tercih.


Konyaspor - Ankaraspor

Konyaspor ligin en açık futbolu oynayan ve iç sahada etkili takımlarından biri Ankaraspor devre arsında Gaziantepspor'dan Antonio De Nigris'i aldı ve Necati Ateş ile yolarını ayırdı.Necati'nin Ankarasporda kalitesi ölçüsünde verim vermediği ve üstüne De Nigrisin ilk maçında ortaya koyduğu olumlu performans gözönüne alındığında ialveten maritimodan alınan 24 yaşındaki Kanu transferide Ankarasporu kısa zamanda düşme Potasından çıkacak gibi görünüyor.Konyaspor geçen hafta Kayseri deplasmanında kazanamayanlar kervanın son halkasına eklenmişti.Bulunduğu yerden çıkmak için yüksek direnç ile oynayan Ankaraspor karşısında Ömer Kırmızı kart cezalısı ve takımda yok bu defansta önemli bir eksiklik bence Ankaraspor galibiyeti süpriz olmaz .

V.Manisa - Denizlispor

Denizlisporda Sakatlıkları süren Brezilyalı futbolcular Carlos Alberto ve Cesar Moreira'nın sakatlıklarının ciddi olduğu ve bir ay oynamayacakları belirtildi ilaveten hafif sakatlıkları bulunan Güray, Musa Kuş, Selahattin ve Bülent Ertuğrul ile grip olan Çağlar'ın maça yetiştirilmesine çalışılıyor. Bu oyuncuların hafta içi taktik antreman eksiklikleri göz önine alınmalı. Vestel Burak Yılmaz'dan sonra Koray Aydın ve Necati Ateş ile anlaşmaya vardı. Koray uzunca bir süre sakatlık sebeiyle oynamayack. Yılmaz vural iç sahada ilk takımın başında sahaya çıkacak Tribünleride ardına almak için eksik Denizlispor önünde bu maçta kazanmak isteyecektir.Vestelde Cezalı Borbiconu hariç eksik bulunmuyor.Ankaraspor maçında dirençli bir ortaya koyan Manisa Kazanır.


Kasımpaşa - Kayserispor

Kasımpaşa İnönüde yakaldığı 2-0 lık skoru ilk devrede kaybederek son tutunma şansınıda çok uzak diyarlara yolladı.Kayserispor Vestel Deplasmanında kanarak ikinci yarıya başladı İç sahada Konyaspo'u yenen Kayseri Kasımpaşa karşısında seriyi sürdür. banko Kayseri


Ç.Rizespor-Trabzonspor

Rizespor Fortis kupasında çeyrek finale kalarak moral kazandı. trabzonspor ise malum çöküşte iki ekip arasındaki maçlar derby havasında geçiyor. Trabzonspor bu maçla toparlanacaktır. Trabzonspor kazanır.

Bursaspor - Gençlerbirliği

Bursaspor gol bulmakta zorlanıyor bunda sinan kaloğlunun eksikliğide önemli bir faktör.Bülent korkmaz Bursaspor hakkında geniş bir bilgiye sahip ve Gençlerbirliği toparlanma sürecinde emin adımlarla yol almakta. haftanın en kısır geçmeye aday maçında eşitlik bozulmaz . Beraberlik en iyi sonuç.

Yorumlar