Turkcell Süper Ligin Gitgel Şampiyonları


Gaziantepspor tekrar Nurullah Sağlam ile anlaşma sağladı .Bu haberin ardından ülkemizdeki teknik direktör değişimlerinde bize enteresan bir gelişmeyi tekrar hatırlattı. Klüplerimiz 1 sezon öncesi gönderdiği teknik direktörü ne hikmetse tekar kurtarıcı olarak geri çağırıyor. İşte Son yıllara damgasını vuran teknik direktör değişiklikleri.


Nurullah Sağlam : 2003 - 2005 sezonları arası Gaziantepspor ile Uefa kupasında mücadele verdi. Roma'yı yenerek sükse yaptı.2005 yılı ortasında Gaziantepspor ile yolları ayıran Sağlam Denizlispor ,Karşıyaka,Konyaspor takımlarında kariyerine devam etti .Tekrar Gaziantepspor ile anlaştı. geçen zaman 2 sezon .


Saffet Susiç: Rıza çalımbay'ın gidişi ile Rizespor'un başına geçen Susiç geçen sezon başı görevden alınmış ve Rizespor sezona Samet Aybaba ile başlamıştı.Şimdi Susic Rizespor'da.


Ziya Doğan: 2003 Aralığında Malatya'dan Trabzonspor'a geçen 2004 yılı Ekim ayında ayrılıp 2005 E gençelrbirliği ile başlayan ve sezonu Malatyaspor ile tamamlayan Ziya hoca tekrar Trabzonspora dönmüştü. 4 sezonda 2 Malatya 2 Trabzon macerası sıkıştıran Ziya hoca şuan boşta.


Bu listeye Gaziantepspor ile Sakıp Özberk,Takım çalıştırma rekortmeni Yılmaz Vural,Şenol Güneş,Cristoph Daum,Feldkamp,Veselonovic ve atladığımız birçok ismi eklemek mümkün .Problem hocalarda değil kararsızlık denizde yüzen ,istikrarsızlık dalgalarında savrulan bir önceki yönetimin iyi yaptığı tercihlerde bile olası bir başarılı grafik çiziminde önceki idare heyetine pay çıkma korkusu ile yönetimi devralan zihniyetlerin kabahatidir..

Yorumlar