24. Hafta Türkiye Ligi Değerlendirmesi .

Konyaspor - Trabzonspor
Evsahibi Konyaspor Ligde oynadığı son 6 maçı kaybeden yeşil-beyazlılar, Trabzonspor maçından galibiyet ile ayrılarak moral bulmak, Trabzonspor ise yeni yönetimiyle birlikte yakaladığı çıkışı Konya deplasmanında da sürdürmek istiyor.Vestel Manisa karşısında oyunu berberliğe taşıyan Trabzonspor'da Ersun Yanal İnter toto şansını sonuna kadar zorlayacağını açıkladı.Konyaspor tam kadro Trabzon'da ise cezalı Erdinç yok.Zorda olsa Gökdeniz,Yattara gibi oyunculara sahip olan Trabzonspor bu kritik virajı alır ve yoluna devam eder.

Ankaragücü - F.Bahçe
Hafta içi Galatasaray ile oynadığı maçta Lugano,Volkan,Gökhan Kırmızı kart Semih ise sarı kart cezalısı ilave olarak Roberto Carlos,Deniz,maldonado'da sakatlık sebebiyle forma giyemecek.Ankaragücü uzun aradan sonra geçen hafta kazanarak taraftarlarını rahatlattı.Ankaragücü'nde sakatlıkları bulunan Jaba, Engin ve Burak'ın yanı sıra sarı kart cezalısı Krita da, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Hafta rarası Sevilla maçınıda düşünürsek eksik Fenerbahçe Ankara deplasmanında puan bırakır.

V.Manisa - İst. Büyükşehir
Manisaspor trabzon deplasmanında zorda olsa 1 puanı kurtarırken ümitkar bir performans sergiledi.Belediye karşısında Burak Yılmaz ve Selçuk gibi iki kilit oyuncudan yoksun olacak Vestel Belediye karşısında puan kaybı yaşayabilir.Önce beraberlik .

Kasımpaşa - G.Birligi
Kasımpaşa geçen hafta beni yanıltmadı ve beklediğim süprizi gerçekleştirdi.Bu sefer rakip Gançlerbirliği bence Barboros'suz Kasımpaşa hala Ali sami yen 'de kaldı .Banko Gençlerbirliği.
Ç.Rizespor- GB OFTAS
Oftaş son haftalarda düşeşe geçen takımlardan .Bu maçta cezalı petkoviç oynamayacak.Son Sivasspor deplasmanında ve Kupada moral bulan Çaykur evinde kazanır.

Bursaspor- Sivasspor
Kadıköy fatihi Burasaspor ile geçen hafta kazanmak için herşeyi yapan ama olumsuz saha koşullarının etkisiylede 1 puana razı olan Sivasspor karşısında Mustaf Sarp ve Egemen cezalı ve oynamayacak.Sakatlıkları süren Romashenko, Zuniga, Serkan Kurtuluş ve Mbesuma'nın sakatlıları var oynayıp oynamayacakları maç öncesi netlik kazanacak. Sivasspor'da ise Balili, Sedat Bayrak, Yasir Elmacı, Karim Saidi, ve Michael Petkoviç'in sakatlıkları zaten alışagelmiş sakatlıklar.Mohammed'in durumu maç saati netleşecek Hayrettin ve Uğur Yıldırım kesin yok.Bence saldıracak olan Bursaspor karşısında Sivas yakalayacağı kontralarla gol bulur ve kazanır.

Ankaraspor - G.Antep
Ankaraspor sahasında Kayserispor'a yenilerek işini zora soktu.Emre Aşık cezalı ve oynamayacak.Antep toparlanmaya başladı.Herşeye rağmen kaliteli forvet hattı ile Ankaraspor kazanarak yoluna devam eder.

Kayserispor- Denizlispor
Gökhan Ünal cezalı ama bu onlar için dert değil nede olsa Boca forması giymiş Cangele var .yusuf tan ve cezalı Zafer'den yararlanamayacak Denizlispor Ülkenin en zor deplasmanından çıkamaz.Banko Kayserispor.

Beşiktaş - Galatasaray
Berşiktaş gol yemeden maç bitiremiyor.Galatasaray Fenerbahçe galibiyeti ile toparlandı.Nonda gibi bir hücüm silahı var ve Beşiktaş'ta Cisse ile defansta Zan ile Gordon'un durumu belirsiz ,Tandoğan cezalı .Kara kartal Nobre ve Holosko ile kesin gol bulacak.Lincoln'ün yokluğu cimbom için önemli değil zaten ne zaman vardı ?Bence karışık görünen bir maç Galatasaray beşiktaş'a ters gelen bir takım.Gollü geçmeye namzet bir maç herşeye rağmen kaybetme lüksü olmayan Beşiktaş taraftarınında desteği ile kazanacaktır.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat software[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or not-so-known ways to generate an income online.