Bayer'den Cimbom'a Acı Reçete







Galatasaray’ın Bayer Leverkusen’den tarihi fark yemesi, başta Alman olmak üzere Avrupa basını tarafından alaycı başlıklarla okurlarına duyuruldu.

İsviçre spor portalları 20 Minuten, “Leverkusen, Galatasaray’ın onurunu kırdı” attı. goal.com Galatasaray ve felaket anlamına gelen “desaster”ı kelimesini birleştirip, “GalaDESASTERay!” başlığını attı .

Kicker “Barbarez ve arkadaşları Gala’yı utandırdı” başlıklı haberinde “Bayer Leverkusen acımasının olmadığını gösterdi ve Galatasaray’ı Boğaz’a utanç içinde gönderdi” yorumunda bulundu.

Süddeutsche Zeitung, “Bayer, Galatasaray’ı diskalifiye etti”,

N24 “Bayer, Galatasaray’ı parçalarına ayardı” başlıklarını kullandı.





Maç sonu Feldkamp takım olarak hiçbir şey yapamayınca ağır bedel ödediklerini ,Leverkusun tarafından bunun cezalandırıldığını, zamanla herşetin yoluna gireceğini ifade etmiş. Peki karaborsa biletlere 1'e 4 ödeyip stada gelen ,mücadeleden öte başka bir şey beklemeyen sahadan boynu bükük ayrılan gurbetçilerin yaşadığı acıyı nasıl telafi edeceksiniz .Sezon başından bu yana yaşanan Sion,Helsinborg, maçlarında yaşananlar bugünlere dahil sinyali yakmadımı?Rıdvan Dilmen bile sezon başından beri takımı dışardan izleyen bir yorumcu olmasına rağmen ''Bu mantalite ve oyun yapısı Avrupa'da herhangi vasat bir rakibe dahi hüsran yaşatır'' derken ,Kalli takımla 8 aydır beraber olmasına rağmen hala zamanla düzelir diyorsa zorlamanın faydası yok.

Yorumlar