İnek Gibi Sağacaksın


Türkiye, Roberto Carlos'un 37 metrelik füzesini konuşurken, müthiş şut için en ilginç yorum her zaman olduğu gibi Erman hoca'dan geldi. İşte dialog:

-ŞANSAL BÜYÜKA: Ama golleri de hep sol kanattan yiyorlar… Roberto Carlos’un fasolu bir şutu vardı hocam…

-ERMAN TOROĞLU: Sert kesme sol dış vurunca kavis alıyor top… -ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam bilardo topu gibi… Vurduğu anda bile son çıkış noktasında bile temas ediyor topa… Fırıncı küreği gibi ayak!.. Fenerli futbolcuların yerinde olsam “Roberto abi şunu bana göstersene'' derim… Rica edeceksin… Bedava ya bedava!.. Roberto Carlos’u inek gibi sağacaksın afedersin!.. Onun için alıyorlar bu futbolcuları… Carlos’un yaptığını anlatamazsın.. O zaman ne yapacaksın? Ondan yardım isteyeceksin

Anlaşılan hoca Carlos ile Ayraniç'i karıştırdı.Tespit doğru ve anlatılmak istenen mevzuya itirazımız yok ama ifade ediliş tarzı yanlış.Toroğlu daha önce pastırma muhabbeti, I Love You Şenol,Kezman ve Fuck You ,Nobre ile Emre'nin pandik pozisyonundaki basur kontrolü gibi ilginç muhabbetlere konu olmuştu.Ne diyelim Lig TV ekranını piknik çayırı sanan bu zihniyet ile biz daha uzun yıllar bu muhabbetlere tanık oluruz.

Yorumlar