olay!! olay!!! olay!!!!


Galatasaray'ın 2. golünden sonra çıldıran Volkan, 'Anneme, kız arkadaşıma küfretti' diye Lincoln´e saldırdı. Sambacı küfür etmediğini ileri sürdü, son sözü takım arkadaşı Barış söyledi, 'Annesine küfretmedi ama..'
Derbide uzatma dakikaları oynanırken Ümit Karan, takımını 2-1 öne geçiyor. Galatasaraylılar sevinirken, kaleci Volkan, çıldırmış bir şekilde Lincoln’ün üzerine yürüyor. Araya girme çabalarına karşın sakinleşmeyen milli kaleci, Sambacı’yı yere indiriyor ve hakemden kırmızı kartı görüyor. Maç sonunda siniri geçmemiş görünen Volkan, niye böyle bir harekette bulunduğunu şu sözlerle açıkladı: “Bir Brezilyalı, ana, avrat, kızkardeş küfür ederse, ben de tepki gösteririm. Yaptığı terbiyesizlik. Erkekse, aynı şeyleri dışarıda teke tek söylesin. Hakemin bana kırmızı kart göstermesi doğruydu.”‘demecini verdi.
Maçın içinde Lugano da çıldırdıMaçın 17. dakikasında yaptığı faul sonrası sarı kart gören Lugano, 26’da hakemin Lincoln lehine faul vermesi üzerine, ellerini gözlerine götürüp, “Görmüyor musun?” hareketi yaptı. Cüneyt Çakır da bunun üzerine eline cebine atıp, ikinci sarıdan kendisini oyun dışı bıraktı. Bu kararla çılgına dönen Uruguaylı oyuncu, uzun süre hakeme itirazda bulundu. Arkadaşlarının tüm çabasına karşın yatışmayan Lugano, 5 dakika boyunca sahadan çıkmamakta direnirken, kimi bulduysa yaptığının yanlış olmadığını savundu. Netice olarak herşeyi volkanın yukarıdaki pozu anlatıyor.Ağzını tutacak ve susacaksın.

Yorumlar