Uleb Cup Start Alıyor.


Beşiktaş Cola Turka ULEB Cup 2. Tur ilk maçında İsrail'in Hapoel Jerusalem ekibi ile deplasmanda karşılaşacak.Mücadele Kanal 24 tarafından naklen verilecek.Jerusalem Uleb Cup'ta bu sezon iç saha maçlarının tümünü kaznmasına rağmen deplasmanlardan eli boş dönmesi ile tanınann bir takım.Maccabi ve Hapoel Telaviv'in gölgesinde kalan Jerusalam kadrosunda özellikle dış şutları ile tanınan Sharon Shason( 15 sayı 5ribaunt ortalaması var) Felix Noel (9 sayı,5ribaunt) gibi oyuncuları var.Zadar,Unic Kazan,Strasburg,Den Bosch,Turov ile aynı grupta mücadel eden Jerusalam 5 galibiyet 5 mağlubiyet ile grupta 4. sırada yeralmış ve son 32 takım arasına kalmıştı. ULEB Cup'ta tarihi bir başarıya imza atarak, grup maçlarının tamamını kazanan Beşiktaş Cola Turka Drobnijak,Shumpert,Dalmau,Kaya Peker,Apodacata,Nicevic gibi oyuncularıyla maçında turunda favorisi.Takımımıza bol şans diliyoruz.

Galatasaray Cafe Crown ise Fransa'nın Asvel takımı ile deplasmanda karşılaşacak.Asvel'de WilsonLamyne (18 sayı ortalaması),Nwoswu Uchenfa (7 Ribaunt ortalama) Chevon Troutman( 12 sayı,7 ribaunt,7 asist)dikkat çeken oyuncular.Asvel G grubunu 2 bitirmiş ve son 32 takım arasına girmişti.


T.Telekom ise deplasmanda Unic Kazan ile karşılaşacak.Kazan Beşiktaşın Rakibi Jerusalam ile aynı grupta yeralmıştı.Kazan grupta 5 maç kazanarak averaj ile 3 sırad yeralmıştı.Tario Ve Jerry Kazantakımında dikkat çeken oyucular.Telekom ise El Amin ve Dudley,Tutku Açık, ile etkili olmaya çalışacak.

Yorumlar