Uleb'de Hüsran EuroLeague'de Umut


Uleb Cup gecesi Galatasaray Cafe Crown'un 69-69 Asvel deplasmanberberliği dışında kötü bitti.

Cafe Crown maça iyi başlayamadı ilk periyotu 26-22, devreyi de 43-39 geride tamamladı. Aradaki farkı kapatmakta zorlanan temsilcimiz 3. periyotu 59-56 yenik kapamasına karşın, 2 kez 13 sayı geriye düştüğü maçı 69-69 berabere bitirmeyi başardı ve tur için avantaj elde etti.Diğer maçta ise Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, ULEB Kupası 2. tur ilk maçında İsrail'in Hapoel Jerusalem takımına deplasmanda 88-73 yenildi.ULEB Kupası'nda grubunda oynadığı 10 maçını kazanan Kara Kartal, ilk yenilgisini alırken Jerusalam ise evindeli yenilmezliğini sürdürdü. Türk Telekom ise deplasmanda Rusya'nın Unics Kazan takımına 91-65 yenilerek tur şansını zora soktu. Rövanş maçları 26 Şubat'ta yapılacak.Takımlarımızın turu geçmeleri için ilk maçtan daha farklı bir skor ile rakiplerini yenmeleri gerekiyor.


Efes Pilsen , Euro Legue 2. hafta maçında bugün İstanbul'da, İtalya'nın Montepaschi Siena takımına karşı mücadele edecek.Efes Pilsen, grupta geçen hafta İstanbul'da kupanın son şampiyonu Panathinaikos'u takımını 74-64 yenmişti.Maç 19:45'de Sky Türk tarafından naklen verilecek.Fenerbahçe Ülker ise deplasmanda İspanya'nın TAU Ceramica takımıyla karşılaşacak maç 21.30'da Kanal24'ten yayınlanacak.
Fenerbahçe Ülker, geçen hafta deplasmanda Aris TT Bank takımını 96-88 yenerek ilk hafta maçlarını sonunda liderlik koltuğuna otururdu.

Yorumlar