la Liga'da Deportivo Çoşkusu Sürmekte

İspanya liginde desteklemekten yılmadığım Deportivo ligin 2. yarısında yakaladığı çıkışı Real Madrid karşısındad devam ettirerek alt sıralardan kurtulacağını kanıtladı.
Deportivo La Coruna Pepe'nin kendi kalesine attığı gol ie 3 puana ulaşırken
Real Madrid, 1991 yılından beri Riazaor'da süren kazanamama serisine son veremedi. 57. dakikada sol kanattan gelişen Deportivo hücümunda, Felipe'nin ön direğe ortaladığı topu uzaklaştırmak isteyen Pepe ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi ve Deportivo öne geçti.
Bernd Schuster,Robinho ve Baptista'yı yedek başlatarak saşkınlık yarattı.Robinho ve Baptista 68 ve 78. dakikalarında oyuna dahil olurken beklenilen etkinlikten uzak göründüler.Sakatlık problemini yeni atlatan Sneijder'i ise Deportivo karşısında ilk 11'de yeraldı. Rud Van Nistelrooy'un yokluğunda diğer değişiklik ise forvet hattında Soldado'ya forma verilmesiydi. .
Deporvito la Coruna Teknik Direktörü Joaquin Caparros ise Real Madrid karşısında Riki haric ideal 11'i ile mücadele etti. Özellikle son haftaların formda futbolcusu Julian de Guzman Real karşısında üstün performansını sürdürdü.

La Liga'da bu hafta alınan sonuçlar
Real Betis - A.Bilbao (Yarıda Kaldı)
Valencia - Sevilla 1 - 2
D.Coruna - Real Madrid 1 - 0
R.Huelva - Murcia 4 - 2
Espanyol - Mallorca 2 - 1
Valladolid - Osasuna 0 - 0
Villarreal - Real Zaragoza 2 - 0
Getafe - Racing Santander 2 - 1
Almeria - FC Barcelona 2 - 2
Atletico Madrid - Levante 3 - 0

Yorumlar