Nihat Kahveci ve Tümer Metin Gollere Devam Ediyor.

La Liga'da sezonun flaş takımı olan Villarreal Zaragoza karşısında Nihat'ın 10. dakika içinde attığı golle1-0 öne geçti.Villareal'in diğer golü ise İtalyan golcü Rossi'den geldi. İlk 11'de sahaya çıkan ve maçın sonuna kadar sahada mücadele eden Nihat, sahanın en iyi oyuncularından biri oldu. Milli futbolcu, Real Zaragoza karşısında attığı golle, La Liga'daki gol sayısını 12'ye çıkardı.

La Liga'daki mücadele eden diğer oyuncumuz Ersen Martin R.Huelva'nın, Murcia ile oynayacağı maç öncesi yapılan idmanında sol arka adelesinden sakatlanmış ve İlk 11 başlayacağı maç kadrosundan çıkarılan Ersen Martin'in, daha sonra çekilen MR'ı sonrasında aşırı yüklenmeye dayalı sol arka adalesinde yırtık oluştuğu ve en az 3 hafta oynayamayacağı belirtildi.Ersen Martin' takımı Recreativo Huelva'nın Real Murcia'yı 4-2 yendiği maçta kadroda olmasına karşın oynamadı.İlk maçın'da kırmızı kart ile tanışan ardından yaşanan bu talihsiz sakatlık ve Huelva'nın ligteki durumuda göz önüne alındığında Ersen sezon sonu sanırım tekrar Türkiye Ligi'e dönecek.
Devre arasında askerlik problemini sebeb göstererek Fenerbahçe'den Larisa'ya transfer olan Tümer yeni takımında üst düzey performans sergilemeye devam ediyor.Ortaya koyduğu oyunun yanısıra attığı gol ile Larisa'yı UEFA kupasına taşıma yolunda karalı adımlar atmaya devam ediyor.Gittiği her takımda oynadığı oyunla üst düzey fayda sağlayan Tümer Larissa'dada bu geleneği sürdürürken sezon sonu takımda kalması yönünde teklif alacağa benzer. Larissa Ligin 25. haftasında Ofi'yi evinde 5-1 yenerken, milli futbolcu takımının 3. golüne imza attı. Larissa bu galibiyetle puanını 35'e çıkarıp 7. sıraya yükselirken, Tümer'de Larisa formasıyla ikinci golünü attı. Hafta içi muazzam bir rakam karşılığı Gökdeniz'i kadrosuna katan Rubin Kazan Rus liginin ilk haftasında Lokomotif Moskova ile kendi sahasında oynadı ve 1-0 kazandı.9 milyon Avro'ya Trabzonspor'dan Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz, maçta ilk 11'de forma giydi. Gökdeniz 72. dakikasında yerini Hasan Kabze'ye bıraktı. Rus liginde oynayan Fatih Tekke ise Zenit'in sahasında S.Moskova ile 00-0 berabere kaldığı maçta 75, daikada oyuna dahil olurken skoru değiştirme başarısı gösteremedi.forvet hattında Rus liginin en önemli oyuncu arasında gösterilen Arshavin ve Pogrebnyak ikilisinin formu oyuncumuz Tekke'yi bu sezon çokça klübede oturtacak gibi görünüyor.

Arsenal deplasmanında Tuncay 65 daika oyunda kalırken Aliadiere'nin attığı golun asistini yaparak Middlesbrough'un kazandığı 1 puan'da önemli katkı sağladı.Oynadığı oyunla kendini kabul ettiren Tuncay sezon başından buyan kendisini ilk fırsatta ''Fenerbahçe'ye dönmek için hazır '' haberleri yapmak için bekleyenleri yanıltmaya ve Premier lig'te kalıcı olmaya hazır görünüyor.Mido,Aliadiere,Alfonso Alves gibi oyuncuların arasında zorlanmadan yoluna devam eden Tuncay'dan özellikle Avrupa Futbol Şampiyonasın'da çok daha büyük bir patlama bekliyoruz.

Nihat'ın attı gol

Yorumlar