Turkcell Süper Lig 26.Hafta Değerlendirmesi

V.Manisa - Sivasspor
Geçen hafta Vestel ya Fenere süpriz yapacak ya Yılmaz hoca'ya el sallıyacaklar dedik ama ikinci olunca bize faydası olmadı. Levent Eriş takımı 1. lige çıkardığı sezon görevden alınmıştı.Bu olay sonrası pek parlak sözler sarfetmesede tekrar Manisa'da ben kan değişikliğine pek ianalardan değilim Sivasspor zorda olsa 3 Puanı alır.Manisa'yı artık mesir macunu paklar.Önce Alt sonra Sivasspor.Sivasspor'da sezonu kapatan Balili, Yasir ve Sedat'ın yanı sıra kart cezalısı Musa'da bu maçta forma giyemeyecek. Manisaspor'da ise kart cezalısı Kalabane forma giyemeyecek.

Bursaspor - Ç.Rizespor
Haftanın 6 puanlık maçı desek abartmış olmayız keza lig sonuna yaklaşırken Rize ve Bursa sezonun son maçının son düdüğüne kadar düştükmü ?düşmedikmi diyerek papatya falı açmaya devam edecek görüntüsü çiziyorlar.Bursa istikrar kelimesine düşman kesilmiş şekilde serseri mayın gibi dolanıyor.En son Fener'e çarptılar.Rakip Rizespor Fahri Tatan ve Altan'ın omuzlarında yol almaya çabalıyor. Sinan ,Tum,Egemen ve Kaleci Vega ile Bursaspor Rize karşısında kazanır.

Ankaraspor- Galatasaray
Halk arasında bu iş ancak Patogonya'da olur şeklinde dillere pelesenk olan klişe bir söz vardır.Ankaraspor Hikmet Karaman ile anlaşıp transfer piyasasında fırtınalar estirdikten kısa süre sonra olmadı hoca dedi ve yolları ayırdı.Gelen daha ilgiç bir isim futbolculuğu döneminde Fransa liginde nam salmış olan Efsane 5-0 lık Caen -F.Bahçe maçlarının hocası Susiç ve oda düşme hattında debelenen Rizespor'dan kovulmuştu.Kadro kalitesi tartışılmaz Ankaraspor alabora olmaktan son anda kurtulan Hasan ,carusca,Serkan-Song gibi oyuncularından mahrum Cimbom'a süpriz yapmak mecburiyetinde mavi beyazlı ekipte Neca 2 hafta ceza aldı bu maçta yeralmayacak.beraberlik en ideal sonuç.

Kayserispor- G.Birligi
Kayserispor son iki maçtır duraklama devresinde yer alırken Gençlerbirliği bir çıkış içinde.Kayseri tam olarak hedefsizlik sıkıntısı çekmekte artık ne yukarı çıkarlar ne aşağı inerler tek hedef kesinlikle Fortis Türkiye Kupası maç öncesi Cesar Toledo dışında eksik yok.G.Birliği ise cezalı Traore ve Elsaka cezalı .Kayseri bu maçta kazanmaya yakın .

Ankaragücü - GB OFTAS
Başkent derbisinde zor bir maç olacak Ankaragücü Sivasspor deplasmanında talihsiz bir gole boyun eğerken bu maçta telafi yoluna gitmek isteyecektir. M.Erdoğan son ,haftalarda iyi form tuttu ve takıma faydası çok fazla taraftar desteğini ardına alan Ankara Gücü kazanır.

Beşiktaş- Trabzonspor
Banko Beşiktaş oran düşük düşüncesine kapılanlar çok rahat üst oynayabilirler.

Denizlispor- G.Antep
Yusuf'un dönüşüyle farklı bir takım olan Denizli üstün içsaha performansı ile maçı kazanmaya çok yakın.

Konyaspor-F.Bahçe
son haftaların ilginç sonuçlara imza atam takımı Konyaspor 5 golü belediye yenilgisinden sonra gündemi ampiyonlar Ligi ile bezeli Fenerbahçe karşısına çıkacak.Fenerbahçe her koşulda bu maçı kazanır.

Kasımpaşa-İst. Büyükşehir
havlu atan Kasımpaşa ve ikinci yarı maçlarında iyi sonuçlara imza atan Necati,İ.Akın takviyeli Belediye maçında İst.B.Belediye kazanarak yoluna devam eder.Bu maçta Necati cezalı olduğu için oynamayacak.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Galiba mesir macunu işe yaramış olmalı hocam!sivas vestele takıldı ki oyun da belliydi.Sivas biraz şans eseri 1 puan aldı.Yinede sivasa yolu acık olsun bu yıl ki sampiyonumuz da Sivas olsun diyorum ben!

fuat ak
Adsız dedi ki…
Neremden aşşaa kasımpaşa!!
Son haftalarda dirençli görünüsü güçlü bir sekilde can vermesinin göstergesidir diyorum!ve erkut hocama katılıyorum.yorumlarınızı her hafta takib ediyorum.tüm arkadaslara tavsiye ediyorum...