Turkcell Süper Lig 27.Hafta Değerlendirmesi

F.Bahçe - Kasımpaşa
Fenerbahçe sahasında kazanır.Kasımpaşa Tütüneker ile ilk devreye oranla çok daha iy ibir ekip oldu amabumaçta ellerinden Fenerbahçe'ye ileriki maçlarda başarılar dilemekten başka bir şey yapmaları zor.

G.Antepspor- Bursaspor
G.Antepspor son 6 maçtır galip gelemiyor.4 beraberlik ve Kayseri ,Denizli deplasmanlarında alınan 2 mağlubiyet var.sahasında aldığı beraberlikler sonrası Denizli deplasmanında oyun olarak rakibine ezilmedi ve maçtan puan alacak pozisyonlar bulmasına rağmen muvaffak olamadı. Maç öncesi takımda eksik oyuncu yok.Bursaspor'da kart cezalıları kaleci Vega ve Ömer Erdoğan ile sakatlıkları süren Sinan Kaloğlu, Volkan Bekiroğlu, Mbesuma, Yenal ve Sercan, sakatlıkları nedeniyle kafileye alınmadı. Bu şartlar altında G.Antep özlediği 3 puanı alarak rakibini puan olarak yakalar.Banko G.Antepspor.

İst. Büyükşehir- Beşiktaş
Belediye özellikle büyük takımlarla oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla ses getirdi .Henüz 3 büyüklere karşı mağlubiyetleri yok.Ara transfer'de Necati ve İ.Akın'ı alarak kadrosunu takviye eden belediye'de özellikle Necati Konya maçına hattrick yapsada eski formunu bulmuşa benzemiyor.son haftalarda çok atan ve çok yiyen bir ekip olduşar. Bu maç öncesi enbüyük avantajları Olimpiyat stadına olan aşinalıkları .takımda cezalı Kerim Zengin dışında eksik bulunmuyor.Beşiktaş ise G.Saray derbisi sonrası yakaldığı liderlikle beraber şampiyonluk havasına giren diğer rakiplerine nazaran bu rüzgarı estiren tek ekip durumunda maç öncesi defansta Baki'nin sakatlığı ile iyice sıkıntıya düşen Karakartal'da ,Cisse'nin mevkisinde görev alan Toraman'da cezalı olunca birde orta alan'da sıkıntıya düştü.Bu bölgede sakatlığı geçen Kurtuluş'un oynaması beklensede oyuncunu maç eksiği göz önüne alındığınd sanırım M.Sedef yada S.Özkan bu bölgede görev alacak.Takım yapısı olarak sıkıntıda olan Beşiktaş Şampiyonluk rüzgarı ile bu maçı kazanmasını bilir.Banko Beşiktaş.

GB OFTAS - V.Manisa
Manisa teknik direktör değişimi ile bu sezon rekor kırmaya yakın bir ekip .Kadroda Burak,Rafael,Uğur,Şelçuk gibi önemli oyuncular var her koşulda gol bulan ama gol yeme problemi olan bir ekip görüntüsü veren Manisa son 6 haftanın Konyaspor ve Oftaş ile birlikte en kötü performans çizen 3 ekip arasında .Vestel'de Borbiconi ,Oftaş2ta olcay cezalı ve oynamayacak.Bu kez karşılarında gol atmakta zorlanan Oftaş var Bu sefer ilk maçta aldıkları yenilginin rövanşını alırlar.Vestel kazanır.

Galatasaray- Denizlispor
Bu Galatasaray'ı izlemek bir futbolsever verilebilecek enbüyük ceza.Her ne kadar G.Saray'lı olmasamda yinede o eski Galatasaray'ı izlemek güzeldi.Rakip Denizlispor bu maça tam kadro gelecek sakat ve cezalı oyuncusu yok .Özellikle Brezilyalı Carlos son haftalarda dikkat çeken bir isim ve Denizlispor'a çok fazla katkı sağladığı tartışma götürmez.Bu maçın kaderini Ü.karan Ve Nonda'nın oynayıp oynamayacağı ve performansları belirler.Ben bu maçta Denizlispor süprizini yüksek ihtimal olarak görüyorum.

Trabzonspor- Kayserispor
Trabzonspor transfer telaşına düşmüş durumda ve bu sezon için önemli bir beklentileri ve olsada karşılayacak güçleri yok.Kayserispor gözünü kupaya dikmiş ve final biletini Rize deplasmanında cebine koymuş olarak Avni Aker stadında mücadele edecek.Bu maçta Kayserispor kazanmaya yakın olan takım kazanıp kazanamaması tamamen Kayserisporlu oyuncuların maça ve lige bakışı ile ben maçta normal performansını sergileyecek ve lige asılmaya devam edeceklerini düşünüyorum. BankoKayserispor.

G.Birligi- Ankaraspor
Hafta içinde kupa maçında Galatasary'ı yenen G.Birliği bu sefer Ankaraspor karşısında puan svaşı yapacak.kadro kalitesi isim bazında Anklaraspor'dan yana lakinistenilen istikra hala yakalanamdı ve ligin boyu kısalmaya başladı mavi beyazlı ekibin bu aşamada galibiyet serisi yakalamktan başka alternatifi kalmadı.İki takımında ligte ateş hattında yeralması maçın seyrini ciddi manada etkliyor.Beraberlik ihtimalinin kuvvetli olduğu müsabaka oyuncu kalitesi daha yüksek olan ankaraspor kazanmaya azda olsa yakın. önce beraberlik illa kazanan aranacaksa Ankaraspor .

Ç.Rizespor- Ankaragücü
Rizespor son haftalarda kazanmyı unuttu.Takımın başına E.Arıca getirildi lakin bu değişim takıma artı bir değer katmadı.A.Gücü ligin azda olsa rahat takımı desek yanılmış olmayız .Rizespor'un kaderi Fahri ve Altan gibi oyuncuların performansına bağlı .bu sezon benim 1 numaralı düşme favorim olan Rizespor A.Gücü'ne diş geçiremez .Son haftaların formda oyuncusu M.Erdoğanve Bebbe ile Ankara temsilcisi bu maçtan puan almakta zorlanmaz. 02 iyi şeçim.

Sivasspor- Konyaspor
Ambale olmuş son 6 haftamın hatta ikinci devrenin en kötüsü Konyaspor ile deplasmanda dahi sonuna kadar mücadele eden sezonun en saygıdeğer takımı Sivas ve maç Sivas'ta fazla söze gerek yok .Banko Sivas

Yorumlar