29, Hafta Turkcell Super Lig Değerlendirmesi

Trabzonspor- Denizlispor
Karadeniz temsilcisi için lig çoktan bitti.Denizlisporda ise oyuncuların paralarını alamadıkları gerekçesi ile yaptığı eylem sona erdi ve Yusuf ,Gökhan gibi oyuncular maç kadrosuna alınmadı.İki takımın durumu tencere dibin kara senin benden kara misali evsahibi olmanın avantajı ile Trabzonspor kazanır.

Fenerbahçe- Kayserispor
Beşiktaş galibiyeti ile Ligte ,Chelsea galibiyeti ile şampiyonlar liginde havasını basan Fenerbahçe normal şartlar altında ligte iddiası bulunmayan rakibini yener.Lakin Salı günü oynanacak Chelsea rövanşı ve Kayserispor'un büyük maç performansı ele alındığında süpriz olma ihtimali yüksek. Kayseri yenilmez ideal tercih.

GB OFTAS- Kasımpaşa
Kasımpaşa'da umutta bitti hedefte .Oftaş Konya deplasmanında lige tekrar sıkı bir dönüş yaptı ve önümüzdeki haftalar için çok değerli bir 3 puan kazandıklarının bilincedler iddiasız ve küme düşmüş rakipleri karşısında kazanarak yollarına devam ederler. Banko Oftaş.

G.Antep- Ankaragücü
G.Saray deplasmanında berberlik alan Antep evinde A.Gücü karşısında kazanarak tehlike çemberinden uzaklaşmak isteyecektir.A.gücü önümüzdeki sezonun transfer çalışmalrına başladıve bu maçta evsahibi ekibe zorluk çıkarmazlar.Banko Gaziantepspor.

G.Birligi- Galatasaray
Fortis Türkiye kupasında karşılaşan iki takımın yolları busefer ligte kesişti.Ligte zor günler geçiren Ankara ekibi ligte anlamsız bir şekilde yaprak gibi savrulan Galatasary karşısında zorda olsa 3 puanı alır.

Ç.Rizespor- Konyaspor
Konyaspor ikinci devre müsabakalarında averaj takımı hüviyetine büründü ve şuan düşme hattında yerlan takımlar içinde en karamsar görüntü çizen ekip konumundalar.Rize deplasmanında Batista ve Ceyhun cezalı ve oynamayacak.İç saha maçlarında daha derli toplu oynayan Rizespor direk rakibi konumundaki Konyaspor'a göre daha iyi durumda ve sahasında kazanır. Banko Rizespor.

Bursaspor- V.Manisa
Bursaspor kadro yapısı olarak zor golatan bir ekip Manisasporda ise Burak,Rafael,Selçuk,Uğur İnceman gibi kaliteli ve gole yakınoyuncular bulunmakta alt sıraları çok yakından ilgilendiren mücadelede beraberlik ağır basmakla birlikte daha kaliteli bir kadroya sahip olduğuna inandığım Manisaspor kazanabilir. Manisa yenilmez iyi tercih.

Sivasspor- Beşiktaş
Beşiktaş 2 maçtır mağlup ve liderlikten sonra Avrupa kupalarına katılma şanslarını bile zora soktular.Galatasaray'ın istikrarsız performansı göz önüne alındığında şampiyonlar ligi'ne kalma yolunda ilk rakibi olarak görünen Sivasspor ile deplasoynayacaklar.Delgado,S.Özkan,Bobo,Baki bu maçta forma giyemeyecek oyuncular.Bence bu maçta Sivasspor'un değil Beşiktaş'ın ne yapacağı maçın sonucunu tayin eder.Beşiktaş şampiyonluk umudunu kaf dağının ardında bıraksada lig ikinciliği ve şampiyonlar ligi yolunu açmak için kazanmak zorunda ve kazanacaktır. Banko Karakartal.

İst. Büyükşehir- Ankaraspor
Haftanın en renkli maçlarından biri bir tarafta Necati,İ.Akın,İlyas,Hasagiç,Tijikuzu gibi oyuncularla ligte rahat bir konumda bulunan ve özellikle 3 büyüklere taktığı çelmelerle dikkat çeken Belediye diğer tarafta devre arası yaptığı transferler ile ligin iyi kadrolarından biriolan lakin alt sıralarda yerlan Ankaraspor'un maçında ihtiyacı ve amacı olan Ankaraspor kaznmaya yakın.

Yorumlar