Partizan 1-1 Kızılyıldız

133. Veciti derbi beraberlikle sonuçlanırken Partizan tribünleri rövanşı alamamanın hüznünü yaşarken Kızılyıldız'ın 5 puan önünde liderliklerini sürdürmeyi başardılar.Karşılaşma sonrası Kızlyıldız Teknik direktörü Jankovic kazanmak istediklerini ama defansıf anlamda pozisyon hatalarını çok fazla yaptıkları için beraberliğe razı olmak zorunda kaldıklarını sonuçtan Partizan kadar mutlu olmadıklarını söylerken ,Partizan Teknik direktörü Slavisa Jokanovicise maça Kızılyıldız takımının şok baskısı ile girdik ve geri düştük ancak toparlanmasını ve maçın tamaında oyunun kontrolunü elimizde tutmasını bildik .Kazanmak için bazı şanslar yakaladık ama gelecek maçlara 5 puanlık avantajımızı taşımasını bildik. şeklinde demeç verdi .Kızılyıldız'ı yenmeden gelecek şampiyonluk anlaşılan Jokanovicise'yi tatmin ediyor ama Partizan tribünleri bu işe pek sıcak bakmıyor.


Partizan: D. Bozovic, Jovanovic, Djordjevic, Vjestica, Obradovic, Ednilson (`79 Mitrovic) Juca, Maletic, Tosic (`82 Lazevski), Moreira, Jovetic. Subs not used: M. Bozovic, Knezevic, Cetkovic, Cadikovski, Lazetic.

Kızılyıldız: Randjelovic, Ninkov, Gueye, Tomovic, Andjelkovic, Kastillo, Milijas, Milovanovic, Koroman, Burzanovic (`68 Trickovski), Misdongarde (`74 Jestrovic). Subs not used: Banovic, Tutoric, Bronowicki, Basta, Raskovic.
Sarı kartlar: Maletic, Obradovic, Djordjevic, Bozovic (Partizan) – Milovanovic, Gueye, Tomovic, Andjelkovic, Milijas ( Kızılyıldız)
Goller: 0:1 `22 Burzanovic (Kızılyıldız ), 1:1 `29 Juca ( Partizan )

Yorumlar