Stamford Şövalyeleri

İstanbul'da kazanılan maçın ardından acaba olurmu?Yaparmıyız diye düşündük umutlandık ancak olmadı.Chelsea maçın başında baskılı oynayacak ve yüklenecekti bu filmi Olimpiakos karşısında vizyona sürmüşler ve gişesi sağlam bir olmuştu.Fenerbahçe işte bu maç başı baskısını atlamadı ve 3. dakikada golü kalesinde gördü.Golden sonra Fenerbahçe maç boyunca beklediğimiz gibi korakor bir mücadele sergiledi ve devamlı golü düşündü.Chelsea ilk maçta olduğundan çok daha iyi Fenerbahçe buldu karşısında ve yediği baskı neticesinde geriye yaslandı sindikçe sindi ancak beklediğimiz gol gelmeyince son bölümde bir kontra topta ikinci golü bulan Chelsea üçüncü kez Liverpool ile yarıfinalde karşılaşma hakkını kazandı.Özellikle son 15 dakikalık bölümde Gökhan Gönül ve Kazım ile gole yaklaştı bizleri sıcak koltuklarımızdan ayrı düşüren ve özellikle son çeyreği ayakta izleyecek kadar göğsümüzü kabartan milyonluk yıldızlarla dolu Chelsea'yi üçüncü kalecisinin mucizevi 2 kurtarışı ile elimizden kurtulan bir takıma çeviren tüm oyuncularımızla iftihar ediyor ve yaşattıkları heyecan ve keyif için ne kadar teşekkür etsek azdır diyorum.Yaşa Fenerbahçe.


CHELSEA: Cuducini (Hilario dk. 26), Essien, Carvalho, Terry, Ashley Cole, Joe Cole (Malouda dk. 85), Ballack , Makelele , Lampard , Kalou (Belletti dk. 58 ), Drogba

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Edu , Vederson (Ali Bilgin dk. 89), Kazım, Maldonado (Kezman dk. 60), Mehmet Aurelio, Deivid, Alex, Semih (Uğur Boral dk. 75)GOLLER: Ballack (dk. 4), Lampard (dk. 87)SARI KARTLAR: Essien, Carvalho (Chelsea)


Yorumlar