Turkcell Süper Lig 30. Hafta

Beşiktaş- GB OFTAS
Sivas deplasmanında lige tekrar tutunan Beşiktaş Tello,Cisse,Bobo,İ.Kaş ve Baki den bu maçta faydalanamayacak.Oftaş ise cezalı Tozzo'dan yoksun mücadele verecek.Beşiktaş'ın cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak maçta Beşiktaş tüm olumsuzluklara rağmen kalitesiyle favori ve kazanacaktır.

Galatasaray- Trabzonspor
Bir yanda eski günlerini mumla aratan Trabzonspor diğer tarafta haftalardır oynadığı futbolla karamsarlık bulutları altında kalan G.Saray.İki takımın mücadelesi her sonuca açık Kadro kalitesi olarak G.Saray daha alternatifli görünmekte yalnız son haftalar koca bir soru işareti yaratmakta.Bence uzak durulması gereken bir maç yalnız şampiyonluk hedefi olan G.Saray kazanmaya daha yakın.

G.Birligi- G.Antep
G.Birliği ligte sıkıntılı bölgede yerlamakta ve G.Antep bu yolda en ciddi rakiplerinden birisi konumunda sezon sonunda iki takımda süper lig yoluna devam ederler ancak bu maçta gülen G.Birliği olur.

Denizlispor- İst. Büyükşehir
Kaosun tırmandığı Denizlisporda G.Güleç şehri terketti.Yusuf bu haftada kadro dışı ve rakip Belediyespor.Denizlispor'da sakatlığı süren Roman Kratochvil'in yanı sıra yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Bülent Ertuğrul, Gökhan Güleç, Zafer Demir ve kaleci Souleymanou Hamidou yarınki maçta forma giymeyecek.Necati,İ.Akın,Hasagiç gibi silahları olan Belediye bu maçta kazanır.

Ankaraspor- Fenerbahçe
Ankaraspor kadrosunun kalitesine yakışan sonuçları almaye devam ediyor ve düşme hattından hızla uzaklaşmayı başarsalarda daha herşey bitmedi.F.Bahçe Salı gecesi Stamford Bridge'te zorlu bir deplasmanda sahne aldı .Geçen hafta hakem şansı ile 3 puan alan ve önemli bir virajı alan Fener her puana altın gözüyle bakan son haftaların formda ekibi Ankaraspor karşısında puan bırakır.

Konyaspor- Bursaspor
Rize deplasmanında derin uykudan uyanan Konyaspor Romashenkosuz Bursaspor önünde favori .ancak beraberlik ihtimalide unutulmamalı.

Kayserispor- Sivasspor
Kadıköy'de büyük yara lanakayserispor iç sahaperformansını bu matada sürdürecektir. Banko Kayseri

V.Manisa- Ankaragücü
Vestel Burak,Selçuk,Uğur ve Rafael ile ligin rahat ekibi A.Gücü karşısında kazanır.

Kasımpaşa- Ç.Rizespor
Ligin ikinci yarısında yaptığı şıçramaya rağmen düşme hattında son sıradan kurtulamayan Kasımpaşa yeni açılan stadında kaos içindeki Rizespor'u yenerek son sıradan kurtulmak için umutlanır.Maç öncesi Kasımpaşa'da cezalı Alpaslan Rizesporda ise sakatlıkları bulunan Sedat, Marquinhos, Suat, Kürşat, Victoria, Emrah, Sezer, Ninja, cezalı olan Fahri ile kadro dışı bırakılan Altan yok.

Yorumlar