Futbol ve Transfer


Arupa transfer piyasasında Barcelona'nın Keita ve Pique Villareal'in Edmilson transferini saymazsak Euro 2008 öncesi kupa sonunu beklemek isteyen oyuncu ve menejerlerin rol oynadığı ve dudak uçuklatacak çapta rakamlarında tesiri ile yaprak kıpırdamıyor.İşte sezonun en popüler oyuncuları ve telaffuz edilen transfer rakamları:

Cristiano Ronaldo - Real Madrid'in sıkı takibinde olan oyuncuya biçilen değer 80 Milyon Euro

Fernando Torres - Premier Lig'teki ilk sezonunda göz dolduran İspanyol star için Chelsea devrede Torres için biçilen değer 62 milyon Euro.

Benzema - Lyon ile mukavele yenilemesine rağmen Barcelona'nın ısrarlı takbinden sıyrılamayan Benzema'nın transferi 50 milyon Euro'luk ufacık !! bir detaya bağlı.
Adebayor - Arsene Wenger tarafından Monaco performansı ile palazlanmaya başlar başlamaz sessiz sedasız Arsenal kadrosuna dahil edilen Togo'lu Milan ve Barcelona'nın iştahını kabartan golcüler arasında ve biçilen değer 35 milyon Euro .

Dani Alves - Sevilla'nın şampiyonlar ligine katılamaması sonucu sezon ortasında açıklanan kadroyu dağıtmak zorunda kalabiliriz açıklaması sonucu 32 milyon Euro'luk değeri ile Alves Barcelona,Chelsea ve R.Madrid'in takibinde.

Samuel Eto ó - Barcelona'da yaşanan kara sezonun ardından satış listesine konan Etoo için Manchester City, Tottenham ve Milan devrede transferi için piyasada dolaşan rakam 30 milyon Euro .

Drogba - Mourinho'nun gidişinin ardından hoşnutsuzluğunu ilk ifade eden Drogba Milan ve Inter
rasında paylaşılamayan oyuncu konumunda telaffuz edilen rakam 25 milyon Euro .

Ibrahimovic - Inter'li golcü için R Madrid ve Barcelona'nın devrede olduğu söyleniyor .ibra için 25 milyon Euro'luk etiket fiyatı yazılı.

Yorumlar