Penarol 4-2 Nacional


Penarol: Gonzalo Salgueiro, Matías Aguirregaray, Gerardo Alcoba, Darío Rodríguez, Maximiliano Arias, Mario Alvarez (73' José María Franco), Omar Pérez, Antonio Pacheco, Ruben Olivera (59' Marcel Román), Fabián Estoyanoff , Carlos Bueno (79' Diego Rodríguez).

Nacional: Sebastián Viera, Pablo Caballero (55' Mathías Cardaccio), Mauricio Victorino, Deivis Barone, Adrián Romero, Nicolás Bertolo, Oscar Javier Morales, Diego Arismendi, Martín Ligüera (75' Pablo Melo), Bruno Fornaroli, Richard Morales.

GollerPenarol: 5' Antonio Pacheco, 20' Ruben Olivera, 43' Carlos Bueno, 46' Ruben Olivera.
Goller Nacional: 26' Bruno Fornaroli, 45' Nicolás Bertolo.
Kırmızı kartlar: 65' Adrián Romero (Nacional), 69' Mathías Cardaccio (Nacional), 76' Bruno Fornaroli (Nacional).
Penarol ile Nacional arasında Stad De Centenario'da oynanan El Classico her zamanki gibi ateşli anlara sahne oldu.Daha önce tribünlerde ve saha içinde oyuncular arasında olayların çıkması ile ünlü derbide kazanan Penarol oldu.Bu sonuçla Riverplate 'in ardından averaj ile ikinci sıradaki yerini koruyan Penarol ezeli rakibi Nacional'e karşıda 3 puanlık bir avantaj yakalayarak şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.Karşılaşmanın 65. ve 76. dakikaları arasında gergin atmosferin neticesinde Nacional takımında üç oyuncu kırmızı kart gördü .Nacional mücadeleyi sekiz kişi ile tamamlarken bu sonuçla iki takım arasında oynan ezeli rekabetteki maç sayısı 488 ,178 Penarol galibiyeti ,155 Nacional galibiyeti ,155 beraberlik şeklinde oluştu.

Yorumlar