Real Madrid 4-1 Barcelona

El Classico beklenildiği gibi Real Madrid'in galibiyeti ile biterken 4-1'lik skor ve ortaya konan oyun sonrası şampiyonluk ancak böylesine taçlandırılabilirdi demeden olmaz. Başlama düdüğü ile birlikte fırtına gibi esen Real ve yağmur gibi gelen goller .Barça'nın yeter artık gerçekten bir an önce bitsin haykırışları ile kıvrandığı ve şans eseri 5'lik 6'lık olmaktan kurtulduğu unutulmaz bir maç.Pazar akşamı Osasuna deplasmanında aldığı galibiyetle 31. şampiyonluğunu kazanan Real Madrid , Barcelona maçına şampiyon apoletiyle çıktı,şampiyon gibi oynadı,şampiyona yakışır noktaladı.Maç öncesi gündeme düşen Barcelona Real'i alkışlayacakmı? sorusu Barcelona'lı oyuncuların çıkış tünelinde ezeli rakiplerini onure etmeleri ile sonuçlanırken Barnebau tribünleri görülmeye değerdi .Bu görüntüleri bizden kaçıran Ntv'ye inat Azerbaycan Tv'sinden takip ettiğimiz maç için teşekkürler Azadtv.Real karşısında aciz kalan Barcelona'da maç öncesi maçası sıkamayarak kart cezalısı duruma düşen Deco ve Etoo Barcelona'da son iki haftalarını geçirmeye hazırlanırken durumu kabullenemeyen Xavi maçı kırmızı kart görerek tamamladı. Bu skor ile ligte üçünlük koltuğuna çakılan Barcelona Barcelona oldu olalı böyle eziyet görmemişti.

Real Madrid: Casillas, Marcelo, Heinze, Pepe, Ramos, Diarra, Gago, Robben (61' Higuain), Guti (72' Robinho), Sneijder, Raul (76' Van Nistelrooy)Barcelona: Valdes, Abidal, Marquez (46' Sylvinho) (60' Edmilson), Puyol, Zambrotta, Xavi, Toure, Messi Gudjohnsen (23' Dos Santos), Krkic, Henry

Goller : 13' Raul,21' Arjen Robben,63' Gonzalo Higuain,78' Ruud Van Nistelrooy (penaltı) - 87' Thierry Henry izlemek için tıklayınız.

Yorumlar