Kızılyıldız 0-2 Partizan


Yellow cards: Koroman, Petkovic, Some, Tomovic (C.Zvezda) – Djordjevic (Partizan)
Red cards: Gueye (Crvena Zvezda) – Moreira (Partizan);
GOALS: 0:1 `56 Diarra, 0:2 `90+2 Juca;
CRVENA ZVEZDA: Stamenkovic, Ninkov, Tomovic, Gueye, Petkovic, Bogdanovic, Milijas, Koroman, Lazetic (`76 Burzanovic), Edgar (`62 Some), Subasic.
Subs not used: Radivojevic, Markovic, Mijailovic, Jakovic, Blazic.
PARTIZAN: M. Bozovic, Stevanovic (`81 Jovanovic), Djordjevic, Knezevic, Obradovic, Petrovic (`90 Cadikovski), Juca, Lazic, Moreira, Tosic, Diarra (`89 Bogunovic).
Subs not used: D.Bozovic, Sikimic, Zaiem, Ljajic.

Sırp liginin 7. haftasında Kızılyıldız evinde ağırladığı Partizan'a 0-2 ile boyun eğerken maçın son anlarında saha içi ve saha dışı ateşlenen atmosfer Veciti derbi'ye farklı bir boyut getirmiş.İki ekibin taraftar grupları Delije ve Grobari arasındaki rekabet malumunuz ,sevinçin dozajı nekadar artarsa karşı cephede o kadar öfke dozajını artırmış anlaşılan. Kızılyıldız kalecisi Stamenkovic ve Gueye Partizan'da ise Moreira olayların fitilini yakan isimler olarak kayda geçilmiş.Eski Fenerbahçe'li Lazetiç'in Kızlıyıldız formasını giydiği mücadelede tribün olayları sonucu 45 kişi gözaltına alınmış.Sırp ligin'de geride kalan 7 hafta sonunda Partizan 7'de 7 yaparak tulum çıkartırken Kızılyıldız henüz 8 puan toplayabilmiş durumda.

Yorumlar