Lazio & Sampdoria Finali

İtalya kupası nihayet son yıllarda alışkanlık halini alan İnter ,Roma randevusu'nun son bulduğu bir finale sahne olacak.Dile kolay son yılın finalinde İnter ,Roma ismi yazmakta. Lazio sezona Zarate , Pandev ikilisinin yarattığı rüzgarın etkisi ile beklenilenden parlak bir giriş yaparak liderlik koltuğuna kadar yükselmesine karşın sezonun devamında istikrarını koruyamadı. Lazio yarı finalde Juventus, Sampdoria ise gol show yaptığı Geneoa akşamında İnter'i eleyerek finale gelmişti.Lazio ve Sampdoria'nın 4'er şampiyonluğa sahip olduğu kupada kazanan takımın gelecek sezon Avrupa ligine katılacağı için sezonun devamında farklı bir hedefe yakınlığı olmayan iki takım için önemli bir gece.Finalin Roma olimpiyat stadında oynanacak olması Lazio için bir avantaj oluşturmakta.

Lazio (4-4-2): 86 Muslera, 2 Lichtsteiner, 13 Siviglia, 22 Rozehnal, 3 Kolarov, 5 Brocchi, 6 Dabo, 24 Ledesma, 18 Foggia, 10 Zarate, 19 Pandev.
Sampdoria (3-5-2): 1 Castellazzi, 16 Campagnaro, 6 Lucchini, 5 Accardi, 84 Raggi, 21 Sammarco, 17 Palombo, 19 Franceschini, 46 Pieri, 99 Cassano, 10 Pazzini.

Yorumlar