Bilica Capone ile Basıldı mı ?


Gremio Başkan Yardımcısı Helio Dourado, 100 yılında küme düşen takımın mağlup tamamlanan Parana maçı sonrası takım otobüsüne girmesi ile birlikte 36 numaralı koltukta Fabio Bilica ile Oliviera Capone'u çift katlı takım otobüsünün alt katında ikiliyi çıplak ve uygunsuz durumda görmesi haberi gündeme oturdu. Brezilya bloglarında oral sex mevzusu dillendirilmekte. 36. Koltuk anlamı taşıyan poltrona 36 adı ile tarihe geçen olayın kahramanlarından Capone Galatasaray'da forma giymesine ,Bilica'nın da 1 sezonu geride bırakmasına karşın yeni gündem oluşturması ise ilginç bir şekilde yalan transfer haberleri peşine düşen basınımız yerine ,futbol blog yazarları açısından önemli bir gelişme olarak önce ceza sahası bloğunda ortaya çıkartılmasıdır. Söz konusu iddia Brezilya kaynaklı bloglarda ve wikipedia sayfalarında özellikle vurgulanmış durumda. Olay sonrası Gremio otobüsünde 36 numaralı koltuk kaldırılırken rakip taraftarlar Gremiolular için Gaymio lakabını takmışlar. Olayın ilginç kısmı ise şimdi medyada yer almaya başlamış olması.Bilica ve Capone hakkında ortaya atılan bu iddia doğru yada yanlış olmasından bağımsız, bir dönem polemik konusu olan gay futbolcular hakkında iddiaların sahibi Tan Sağtürk için önemli bir haklılık vesikası olacaktır.
Not: Bilica ve Capone'nin karışıtığı mevzu ilk kez Cezasahası blogunda yayınlanmıştır.

Yorumlar

Cezasahası dedi ki…
http://www.cezasahasi.net/2009/06/poltrona-36.html

http://www.cezasahasi.net/2009/06/serefli-basn-bunu-da-yazn.html

Hocam, sanirim gozunuzden kacti. Bu haberi ilk olarak cezasahasi blog yapmistir, kaynak belirtirseniz memnun oluruz. Biz Hurriyet'le Vatan'a giydirirken ayni safda yer aldigimiz insanlarin yapmalari bizi uzer.
ERKUT dedi ki…
Öncelikle ilk olarak milliyet gazetesinde gördüm ve oarad kaynak Hürriyet gazetesi gösterilmiş.takip ettiğim bloglar arsında olan Cezasahası. net'e girdiğimde olayın iç yüzü net olarak çözdüm. Konu ileilgili link vermek için bağlandığımda mesajını gördüm. Önemli bir araştırma ve iyi bir takip ile ilginç bir mevzuyu ortaya çıkatmışşsın tebrik ederim .