Andriy Shevchenko & Servet Çetin


Shevchenko bir Milan efsanesi olarak uzun yıllar Serie A ve CL 'nin Topclass ohücüm oyuncularından biri olarak rakip defans oyuncularının korkulu rüyalara sürükleyen bir futbol idolüydü. Sheva'nın bilinen Milan performansı dışında yakinen şahit olunan Fenerbahçe ve Milli takıma karşı iki farklı resitalini izleyen herkesin düşüncesi   fuleli , topla çabuk ve gol noktalarında iş bitirci  Shevchenko kimliğinden eser kalmamış , Ukraynalı yıldız için emeklilik vaktinin geldiğini gösterir  bitik bir futbol efsanesi gördük. Bir dönem milli maçta ve CL'de  Milan forması ile gölge boksu yaptırarak ekarte ettiği Servet Çetin karşında ezildikçe ezilen , geçmiş sermayesi ile milli takım kadrosunda yer alan bir oyuncuya dönüşen Çar Sheva yine de bizim hafızalarımızda eski günleri ile yer almaya devam edecek.

Yorumlar

Eren dedi ki…
Hayatının en büyük hatası Milan'ı para için bırakıp (veya bıraktırılıp) Chelsea'ye gitmekti. Aynı şeyi en son Milan efsanesi olan Kaka yapmış durumda. Umarım o da Sheva ile benzer duruma düşmez.
M.T dedi ki…
İlk Ukrayna maçı tamam da, Fenerbahçe-Milan maçında Servet'in hiçbir hatası yok. O karşılaşmada Sheva'yı asıl tutan isim Önder Turacı'ydı ve her pozisyonda O'nun açıklarını kapatmak için Servet yırtınmıştı. Üstelik kendi kademesini boş bırakmak pahasına. Servet'in tuttuğu adam o maçta Gilardino'ydu.