Ortega River'ı İpten Aldı.


Arjantin Aperturada Monumental'de seyircisi ile buluşan Gallardo , Bounanotte , Ortegalı River 5yıl sonra yeniden birinci lige dönen Chacarite Juniors karşısında oldukça sıkıntılı bir maç geçirdi v bitime üç dakika kala 3 puanı ve kapanışı muhteşem aşırtma golü ile Ariel Ortega yaptı. River forması ile yeniden futbola dönüş yapan Almeyda ise son dakikalrda da olsa Bounanotte ile yer değiştirerek Monumental'de River forması ile tanıştı.

Yorumlar

gillerprensi dedi ki…
Ortega'yı geçenlerde milli takıma davet eden Maradona bu sevimli eşeğin inadını görmüş olacak ki Beşiktaşlıların Korkak Tavuk dedikleri Arjantinli geri dönmüş. Bir de bir şey soracağım. Bu adam Fenerbahçe'ye tazminat ödedi mi?
ERKUT dedi ki…
hafızam beni yanıltmıyorsa 1,5 yıl aradan sonra yeniden Newells old forması ile futbola döndüğünde Newells Fener'e 600 bin dolar ödedi.
gillerprensi dedi ki…
Eyvallah ERKUT arkadaşım. Bu eleman alemin çakalıydı zaten. Fenerdeyken de bir 6-0lık hezimette adam akıllı oynadı sonra kaçtı mızıkçılık yapıp ben oynamıyorum artık demişti. O yılın en büyük transferlerinden biriydi ve tazminat olarak 600 bin dolar alabilmişler öyle mi:D yazık Türk takımlarına elin oğlu aldı mı 4-5 milyon dolar alıyor. Bkz.Del Bosque :)Aragones :)