Maxi Lopez & Mauro İcardi & Wanda Nara Şeytan Üçgeni



 Mauro İcardi ve Maxi Lopez  Arjantinli iki hücum oyuncusu. İki ismi  birleştiren  hikaye ancak usta senaristlerin kaleminde köpürtülen  pembe dizi konusu olabilir. İki isim Barcelona'da Maxi A takım İcardi genç takım oyuncusuyken ortak bağ Arjantinli olmak felsefesiyle başlıyor. Onların ilişkisini ilginç kılan olaylar örgüsünün diğer ismi ise 2008-2013 yılları arası Maxi Lopez ile evli olan Wanda Nara .Barcelona günlerinde gurbette  büyük abi olarak İcardi'ye kol kanat geren Maxi Lopez , İcardi , Nara üçlüsünün dostluğu İtalya'da devam ediyor. 2013 yılında Maxi ile Nara'nın boşanması sonrası İcardi'nin Wanda Nara ile evlenmesi başta İtalya ve Arjantin medyası olmak üzere tüm spor kamuoyuna ilk haber olarak düşer.  Maxi Lopez boşandığı eşi ile İcardi'nin evlilikleri devam ederken yasak aşk yaşadığını  açılkarken,  İcardi ise bu olaydan sonra Arjantin milli takımından  aforoz edildi. 


 1984 doğumlu Maxi Lopez  henüz 17 yaşında River Plate forması ile yaptığı çıkış sonrası 2005 yılında 6 milyon euro sözleşme fesih bedeli ödeyen Barcelona tarafından transfer edildi. Barcelona İsveçli golcüsü Henrik Larsson'un sakatlığı sonrasıfizik kalitesi ve çabukluğu ile potansiyeline inandığı genç  Arjantinli'ye yatırım yapmıştı. Maximilliano Gaston Lopez , sezon içinde şans bulmasına rağmen beklenilen Barcelona kalitesine ayak uyduramayacağını kavradı. 2006 yılında Mallorca ile kiralık sözleşme imzalamadı lakin  istenilen seviyede katkı sağlayamadı. Maxi Lopez için La Liga seviyesi fazla ağır gelmişti. Barcelona'ya transfer olan oyuncu etiketi sayesinde piyasası olan Maxi, 2007 yılında Barcelona'ya 2 milyon euro sözleşme fesih bedeli ödemeyi kabul eden F.C Moskova takımına transfer oldu. Bu transfer sonrası  2009 yılında Catania tarafından Serie A 'da oynaması yönünde yapılan teklif ile tekrar büyük bir lig'de şans buldu. Genel olarak kariyeri kiralık kısa süreli sözleşmlerle süren oyuncu, 2015 yılında  Torino forması ile futbol kariyerine nokta koydu. Maxi Lopez kariyerinde çıkış yaptığı  River Plate sonrası  en verimli olduğu kulüpler  Catania ile 78 maç 23 gol ve Torino ile 40 maç  11 gol. 

 1993 Rosario doğumlu Mauro Emanuel  İcardi,  ailesinin işleri gereği çocukluğundan itibaren Kanarya Adalarında yetişti. Burada futbola başladı. Alt yaş kategorilerinde dikkati çeken İcardi, 2008 yılında  Barcelona alt yapısına transfer oldu. 17 yaşına kadar La Maisa'da eğitim aldıktan sonra  400 bin euro karşılığı Sampdoria'ya transfer oldu. Sampdoria ile ilk sezonunda rakip filelere bıraktığı  11 gol, alt yaş kategorilerinde 500 den fazla gol atması ve La Masia tedrisatından geçmesi ona Serie A'nın iddialı ekiplerinden İnter'in kapısını açtı. 2013-14 sezonunda  10 milyon sözleşme fesih bedeli ile İnterli oldu. Altı sezonluk İnter kariyerinde futbol kariyerinde zirve yapan İcardi  188 lig maçında 111 gollük performans sonrası 2019 yılında satın alma opsiyonu ile Paris Saint Germain tarafından kiralandı ve  70 milyon euro sözleşme fesih bedeli ödenerek transfer edildi. 


1986  Buenos Aires doğumlu Wanda Nara , 2004 -2007 yılları arasında tiyatro kumpanyalarında oynayan 2008 yılında ise Arjantinde bir müzik yarışmasında tanınmaya başlayan tv yıldızı. Aynı yıl futbolcu Maxi Lopez ile evlenen üç çocuk sahibi olana  Wanda Nara  2013 yılına kadar  Maxi Lopez ile evli kaldı. 

Yorumlar